22 februari 2018 | Bedrijfsnieuws

De voorbije maanden is er enorm veel veranderd op en rond Post X.  De vijf kantoorgebouwen aan de Ringkant zijn opgeleverd.  Residenten Kuehne+nagel, Crelan, KPMG en K-Law hebben zich gesettled in gebouw 6.  Coolblue nam zijn intrek in gebouw 5, waar ook OnlyHumans is gevestigd. In het pop-up restaurant OX worden dagelijks huisgemaakte warme lunches, salades en verse broodjes geserveerd.  Verder is het binnenplein grotendeels in gebruik genomen en gaan een aantal diensten van start die de gebruikers van de site zullen ondersteunen zoals o.a. de deelwagens (Cambio, Car2Use), een bankautomaat,....

Aan de Singelkant is de realisatie van gebouw 8 en het facilitair centrum - dat in gebouw 9 wordt ondergebracht - in volle uitvoering.  Er zijn ondertussen ook nieuwe contracten afgesloten met toekomstige bewoners van Post X : Proximus, Spaces (business center), Lidl (supermarkt), Messer, ZF Winds en EY hebben gekozen voor een Post X residentenschap. Welkom !

De indrukwekkend bouwput (aan de Borsbeeksebrug met de hoek van de Singel) vertaalt de start van de werken van het nieuwe mastergebouw van de lokale politie Antwerpen.  

2018 luidt meteen ook de afwerking van de Post X-site in (behalve het mastergebouw). Medio 2018 wordt de voetgangersbrug naar het Burgemeester Edgar Ryckaertsplein geïnstalleerd en zal het facilitair centrum aan de Singel klaar zijn voor inrichting van o.a. het hotel en businesscenter.

Blijf ons zeker volgen !

Plan uw bezoek
1 2
Openbaar vervoer
Fiets
Wagen