1 december 2017 | Bedrijfsnieuws

‘Het leukste kantoor van het land’ aan NMBS-station Antwerpen-Berchem

Mobiliteit troef

De topbereikbaarheid van de site met alle vervoersmiddelen en het uitgebreide dienstenaanbod bekoort moderne bedrijven en hun werknemers vandaag meer dan ooit. Tijdsbesparing door een vlot woon- en werkverkeer is vandaag een echte luxe. Op Post X zijn de bedrijven dan ook letterlijk omringd door alle vormen van mobiliteit met het treinstation, 22 bus- en tramlijnen voor de deur en de fietsostrades naar Mechelen en Lier. Ook het dienstenaanbod op Post X is bedoeld om mensen meer “quality time” voor en na het werk te bezorgen gezien bvb. boodschappen doen e.d. op de site kan gebeuren. Voor Coolblue betekent dit twee uitzonderlijke troeven (een unieke combinatie in België) zowel bij het behouden als het aantrekken van talentvolle medewerkers.

Jobcreatie

Coolblue is als online retailer van consumentenproducten aan een stevige opmars bezig in België. In het afgelopen jaar konden 150 nieuwe medewerkers aan de slag. Vandaag telt Coolblue in België meer dan 250 werknemers. Zij werken in één van de drie fysieke winkels, bij CoolblueBezorgt en in het hoofdkantoor op Post X. Solliciteren kan bovendien nog steeds via WerkenbijCoolblue.be zowel voor Nederlandstalige als Franstalige profielen.

Matthias De Clercq, Manager voor Coolblue België: “We hebben onlangs met succes onze eerste stappen in Franstalig België gezet en zijn nog volop op zoek naar Franstalige Coolblue’ers voor onder meer onze klantendienst. Op een dik half uur sta je al van Brussel-Noord in ons nieuwe hoofdkantoor. Zo kan zowel Franstalig als Nederlandstalig talent makkelijk pendelen.”

WoW factor

De creatieve inrichting van de nieuwe Coolblue werkplek op Post X is een bezoek waard. De ideeën komen bovendien van de medewerkers zelf. Het eindresultaat is een werkplek die creativiteit en motivatie stimuleert. Negen vergaderkamers kregen een bijzondere thema-inrichting en ook de lunchruimte is eigenzinnig uitgedacht met picknicktafels in het ‘groen’.

We hebben ongetwijfeld het leukste kantoor van België! Deze werkplek ‘verwondert’ zowel onze bezoekers als onze huidige en nieuwe talenten. We denken dat de frituur- en de Sinksenfoor-kamer de populairste vergaderkamers voor de bezoekers zullen zijn. Kortom: Coolblue gaat met Post X volop voor de nieuwe WoW*factor (Way of Working).

Matthias De Clercq

Facts:

  • 9 eigenzinnige vergaderkamers met de klinkende namen Frituur, Sinksenfoor, De Dijk, Donkey Kong, Portal Room, Ardennen, Fotobooth, Holland en de Bond-kamer
  • 1.269 vierkante meter kantoorruimte op een unieke locatie
  • Plaats voor meer dan 150 werknemers
  • 60 eendjes

Over Coolblue

Coolblue is een snelgroeiend e-commercebedrijf met 8 fysieke winkels in Wilrijk, Lochristi, Zaventem, Rotterdam, Eindhoven, Groningen, Utrecht en Amsterdam. De online retailer verkoopt consumentenproducten in 10 categorieën, van Telefonie & Tablets, Computer & Netwerk, Tuin & Gereedschap tot Koken & Wonen. In 2016 behaalde het bedrijf een omzet van 857 miljoen euro en daarmee is het één van de grootste e-commercebedrijven in België en Nederland.

Plan uw bezoek
1 2
Openbaar vervoer
Fiets
Wagen