2 augustus 2018 | Bedrijfsnieuws

De kantoren van EY Antwerpen zijn verhuisd naar Post X. Met deze verhuis speelt EY in op een flexibelere manier van werken, zoals dat ook het geval was met die van de Gentse EY-kantoren. Post X is een moderne en duurzame site en tevens makkelijk bereikbaar. De ligging nabij het centrum van Antwerpen is een extra pluspunt voor zowel medewerkers als cliënten. Zo’n 250 medewerkers van EY Antwerpen verhuisden in juli naar Post X. De nieuwe kantoren van zo’n 3.000 vierkante meter zijn volledig ingericht volgens het ‘activity based working’-concept. Dat om kennisdeling, samenwerking en creativiteit te stimuleren, maar ook om geconcentreerd en in stilte te kunnen werken.De kantoren zijn modern en voorzien in tal van technologische faciliteiten voor de medewerkers. Daarnaast zullen op de site ook een supermarkt, een restaurant en een hotel aanwezig zijn, een surplus voor de werknemers. Dankzij de vlotte bereikbaarheid met verschillende vervoersmodi, biedt EY een antwoord op de groeiende mobiliteitsproblemen in en rond Antwerpen. Daarenboven kunnen de nieuwe gebouwen ingezet worden als satellietkantoren dankzij hun goede bereikbaarheid. Zo doen ze dienst als tussenstop voor medewerkers die de hele dag op de baan zijn en tussendoor even naar kantoor willen komen.  Het zorgt er eveneens voor dat medewerkers de verkeersdrukte tijdens de ochtend- en avondspits kunnen vermijden.

Patrick Rottiers, Country Managing Partner van EY, beschouwt deze verhuis als een nieuwe stap in de flexibilisering van werkomstandigheden: “De doorgedreven flexibiliteit in de werkplekken werkt kruisbestuiving tussen de verschillende diensten in de hand. Bovendien zal dit leiden tot een digitalisering van onze bedrijfsprocessen en wordt er een inspirerende werkomgeving gecreëerd voor onze medewerkers.”  

Over EY:

EY is wereldwijd toonaangevend op het gebied van audit, tax, transactions en advisory.  250.000 mensen delen wereldwijd dezelfde waarden en staan voor kwaliteit. EY maakt het verschil door mensen, onze cliënten en de samenleving te helpen hun mogelijkheden optimaal te benutten.

Nieuw adres kantoor EYAntwerpen : Borsbeeksebrug 26, 2600 Berchem

Voor meer informatie: Christophe Ballegeer, woordvoerder EY - Tel +32 (0)2 774 90 07 - GSM +32 (0)475 98 33 10 - christophe.Ballegeer@be.ey.com - http://ey.com/be/ - @EY_Belgium

Plan uw bezoek
1 2
Openbaar vervoer
Fiets
Wagen