18 december 2017 | Bedrijfsnieuws

"Vanaf november 2018 ruilt Messer Belgium haar huidige kantoor in Zwijndrecht in voor een plaats in het prachtige, nieuwe kantorencomplex Post X in Berchem! Messer mikt hierdoor op toekomstgerichte mobiliteit. De Post X site - strategisch gelegen aan trein, tram, bus, fietsostrades én verschillende invalswegen – combineert duurzaamheid, visibiliteit én een optimale bereikbaarheid.

Door de flessenhals rond de Kennedytunnel worden onze medewerkers niet meer sporadisch geconfronteerd met files. Het fileleed is een dagdagelijks feit, zelfs zonder de geplande Oosterweelwerken. Messer streeft met de verhuis naar een beter woon/werkverkeer voor zowel de huidige werknemers als toekomstige medewerkers. De nabijheid van openbaar vervoer aan de Post X kantoren resulteert beslist in een duurzamer mobiliteitspatroon voor elke Messer werknemer.

Hiernaast biedt Post X groene en open ruimtes. Het huisvest naast kantoren ook een supermarkt, eet- en ontspanningsgelegenheden, een hotel en andere aanvullende diensten. Dit alles ,en de locatie aan de rand van het levendige Antwerpse Zurenborg, zorgt beslist voor een aangename werkomgeving en geeft werknemers de mogelijkheid om werk en privé op elkaar af te stemmen."

Auteur: Marleen Van den Boom - HR manager Messer Benelux

Plan uw bezoek
1 2
Openbaar vervoer
Fiets
Wagen