Gepassioneerd door het bakkersvak. Hoe verklaar je anders dat ambachtelijk bakker Thierry Ruben (44) elke avond om 18u begint met het bereiden van deeg om vroeg in de ochtend klanten te lokken met de geur van versgebakken brood, en pas de rust op zoekt wanneer alle bestellingen afgewerkt zijn? Wie zijn brood graag kraakvers heeft, volgens de regels van het ambacht, moet beslist hier halt houden. Of maakt – op wegnaarhuis-eenommetje.
Spelt, ‘vergeten’ graansoorten, desem, waldkorn, lichtblondmetgranen,spelt-au-grain,...hetis
maar een klein aanbod uit het uitgebreide aanbod van La Différence; tel daarbij nog de talloze taarten en koeken, en je eindigt bij een bakkerij waar de liefde voor het vak voelbaar is. De FB-comments liegen er niet om: “Beste boterpistolets ooit en heerlijke frambozentaart!” of “Zoals de naam zegt, La Différence: de bakker die niet een stap, maar
een hele resem stappen verder gaat in zijn creaties!! Topproducten, topbediening, supercreaties met topsmaken!”
La Différence kreeg de titel ‘Handmade in Belgium’; en dan weet je het wel. Meesterlijk, ambachtelijk, gepassioneerd.