Spaces Berchem Post X bevindt zich in het hart van Antwerpen en is dan ook de perfecte plaats om uw creatieve brein aan het werk te zetten. Met meer dan 4.000 m² aan trendy design-kantoren, coworkingplekken en vergaderzalen richt dit innovatieve kantoorconcept zich op startups, freelancers en (inter)nationale ondernemingen die een inspirerende, stimulerende en bovenal ook leuke werkplek nodig hebben.

Op de vier verdiepingen met ruime, lichtrijke lofts, vindt ieder type onderneming het kantoor van haar dromen. Aan alle businessbehoeftes werd gedacht: meer dan 120 m² aan meeting rooms, supersnelle wifi-verbinding en gedeelde kantoren voor creatieve meesterbreinen. Alle voorzieningen ter plaatse, zoals een supermarkt, een hotel en een fitnesscentrum, zorgen dat u hier nooit meer weg wil.

Over Spaces

Spaces biedt een inspirerende kantooromgeving voor professionals en groeiende ondernemingen. Naast kantoorruimtes, zijn er memberships en vergaderzalen om te helpen denken, creëren en samen te werken. Spaces heeft als doel om een inspirerende omgeving met ondernemersgeest te bieden waar ideeën tot standkomen, een bedrijf zich ontwikkelt en waardevolle relaties kunnen ontstaan. Voor meer informatie over Spaces Berchem Post X: www.spacesworks.com/antwerp/berchem-post-x.

Plan uw bezoek
1 2
Openbaar vervoer
Fiets
Wagen