Huurders

Post X werkt!

Deze bedrijven zijn reeds overtuigd.

Belangrijk vonden we alvast de optimale bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Daarnaast is de zeer gunstige bereikbaarheid met de fiets een enorme plus. Voor mensen die met de wagen komen, is de nabije aansluiting op de ring en de nabijheid van de autosnelwegen een groot voordeel, gekoppeld aan de makkelijk bereikbare parkings in de omgeving. Het feit dat ons logo optimaal zichtbaar is vanop de ring is een groot pluspunt. Bovendien ligt Post X in een aangename omgeving met talloze horeca-gelegenheden en winkels.

Leo De Roeck Communicatieadviseur bij Crelan

Post X sluit perfect aan bij de vestigingsfilosofie van KPMG. KPMG heeft altijd al veel aandacht gehad voor een aangenaam werkkader, aandacht voor ecologie en een optimale bereikbaarheid.

Koen Maerevoet CEO KPMG

We konden ons geen betere locatie wensen. Het passiefgebouw Post X verbruikt de helft minder energie dan de andere gebouwen. We zitten bovendien in het best bereikbare bedrijfsgebouw van België. Er passeren dagelijks honderdduizenden auto’s en fietsen aan onze deur, net als bussen en trams. En vanuit het station van Berchem kan je zelfs rechtstreeks ons kantoor binnenstappen.

Tom Bogaert Algemeen directeur Onlyhumans (Bron: GVA)