Wie op zoek is naar een plekje voor een kopje koffie – gezet door echte barista’s – een verkwikkend ontbijt of lekkere lunch, moet beslist eens halt houden bij Maurice, een fijne Antwerpse koffiebar met een New Yorkse feel.

Maurice is niet enkel een uitnodigende koffiebar, maar meteen ook een fijne rendez-vousplek om met vrienden af te spreken, werkvergaderingen te houden of gezellig de krant te lezen. De comfortabele fauteuils zijn er alvast erg uitnodigend.

De troevenkaart

  • De stedelijke, maar warme sfeer die een heel ruim publiek aanspreekt
  • De unieke formule van koffie&knits. Een woordje uitleg? Jazeker: de eigenares van de zaak bracht twee breiboeken uit, en heeft zelf ook een eigen breimerk: ‘Mauriceknitwear’. Daarnaast is er ook de ‘Maurice handmade collectie’ gemaakt door onze Maurice grannies. Elke donderdag komen de grannies samen in de Maurice bar in de Boerentoren, je kan hen dan vragen stellen, samen komen breien, ..
  • De leuke promo’s: granny koffie, de granny tartine, ... alles in teken van de grannies!
  • De Maurice cappuccino (dubbel shot espresso met melkschuim en cacao) voor wie z’n koffie lekker sterk wil, de Alice latte (met rozenwater en roosjes) voor wie houdt van een zachte toets. En de avocado tartine: een topper.
  • Zondagse gezelligheid: de ‘Big Brunch’: een tafel vol lekkere gezonde slaatjes, yoghurt, eitjes, frikadellen (zoals Maurice ze graag at) , ... noem maar op!
Plan uw bezoek
1 2
Openbaar vervoer
Fiets
Wagen