SYNTRA AB

 

Syntra AB is dé referentie voor praktijkgerichte opleidingen, gegeven door docenten die recht uit het vak komen. In de campus aan Post X voorzien zij alle moderne faciliteiten om hun opleidingen te ondersteunen. In het uitgebreid pakket van meer dan 500 opleidingen vind je zeker wat je zoekt. Er zijn zowel avond- als dagopleidingen aan, gaande van bakker tot grafisch ontwerper.

Wil je je passie volgen? Kijk dan snel naar de opleidingen .

SYNTRA BIZZ

Nood aan een opleiding op maat van jouw bedrijf en wanneer het jou uitkomt? Onze partner, Syntra Bizz, stippelt voor jou een opleidingstraject uit, dat helemaal is uitgewerkt volgens jouw verwachtingen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan met een opleiding die niet helemaal was, wat je ervan verwachtte. Graag een in-house opleiding in jouw bedrijf, of liever in onze vlot bereikbare campus op Post X bij Berchem Station? De keuze is aan jou, Syntra Bizz zorgt voor de rest.

Op zoek naar een opleiding op maat van jouw bedrijf? Ontdek snel het aanbod.

Als opleidingsadviseur sta ik elke dag in contact met HR- en L&S-professionals. Daarbij merk ik dat zij steeds vaker op zoek zijn naar een partner voor hun totale opleidingsbeleid. Niet naar losse opleidingen, ingekocht bij verschillende partners. Dat is waar wij hen te hulp schieten? Wij beschikken over een netwerk van meer dan 1500 vakdocenten in meer dan 20 opleidingsdomeinen. Ben je op zoek naar een partner die je helpt bij elke opleidingsnood? Praat dan eerst met ons.”

Debbie Van Gossum-opleidingsadviseur Syntra Bizz- Borsbeeksebrug 32 - 2600 Berchem - Tel. : 078 15 99 99 - Debbie.vangossum@syntra-bizz.be - antwerpen@syntra.be

 

 

Plan uw bezoek
1 2
Openbaar vervoer
Fiets
Wagen