Troeven

Post X is volledig afgestemd op het New-Way-of-Work-verhaal, waar de medewerker centraal staat en work-life balance primeert. Veel makelaars zijn het met ons eens. Er zijn maar weinig kantoorcomplexen die zoveel troeven bundelen op één site. Bij ons hoef je dus geen moeilijke knopen door te hakken, je krijgt ze er allemaal bovenop.

Ontdek onze troeven Bekijk onze troevenkaart

Mobiliteit

Alle wegen leiden naar Post X

Waar elke dag zo’n 280.000 voertuigen passeren, honderden treinen, trams, bussen, en fietsers stoppen en we bovendien beschikken over een luchthaven in de buurt is er werkelijk geen excuus meer. Post X is altijd vlot bereikbaar. Dit biedt onze bedrijven niet alleen heel veel voordelen, maar laat hun werknemers ook heel veel vrijheid in hun mobiliteitskeuze. Trein, tram, bus, fiets, de wagen of zelfs het vliegtuig als het moet.

Mobiliteit Visibiliteit Duurzame kantoren Services

Visibiliteit

Zien en gezien worden

De nieuwe landmark in Antwerpen is nu al een feit. Stilaan worden passanten vertrouwd met de evolutie van Post X en straks spreekt iedereen ongetwijfeld van ‘het gouden gebouw’ aan de Ring of aan de Singel. Bedrijven die op zoek zijn naar visibiliteit en exposure zitten bij ons dus aan het juiste adres. Onze huurders krijgen extra visibiliteit via grote LED-Schermen op de meest strategische plaatsen op de site. De notoriëteit krijgt u er alvast gratis bij!

Mobiliteit Visibiliteit Duurzame kantoren Services

Duurzame
kantoren

Alle kantoorgebouwen zijn passiefkantoren en de betonkernactivering zorgt er voor dat het in de zomer aangename koel is en in de winter lekker warm zonder additionele energiekosten. De kantoorgebouwen zijn bovendien uitgerust met de meest duurzame materialen en technieken zoals de automatische zonwering.

Mobiliteit Visibiliteit Duurzame kantoren Services

Services

At your service

Ons ultieme doel is dat onze residenten zorgeloos hun ding kunnen doen, wij doen de rest. Dit doen we door uitgebreide (nooit geziene) diensten aan te bieden op maat van onze residenten. Hiervoor kan iedereen van ’s ochtends tot ’s avonds terecht in het facilitair centrum met zijn restaurant(s), bar, lounge, hotel, supermarkt, fitness, een business center met seminarieruimtes, vergaderzalen en diverse corporate diensten. Post X biedt echter meer en voorziet in een strijkdienst, kinderopvang, douches, carwash, fietsherstelplaats, e-car chargers... Nog extra services nodig? We horen het graag!

Mobiliteit Visibiliteit Duurzame kantoren Services